Pathé trakteert 13 april: Dummie De Mummie En De Tombe Van Achnetoet, bekijk de code

Pathé trakteert 13 april: Dummie De Mummie En De Tombe Van Achnetoet, bekijk de code
Deze Nederlandse familiefilm is gratis te huren

Film :

Lees hier alles over de gratis films van Pathé Thuis van dinsdag 6 tot en met dinsdag 28 april.

Pathé heeft een mooie traktatie voor alle gebruikers in de maand april. Het platform biedt namelijk elke dag een bijzondere film aan, die gratis te bekijken zijn. Maandag 13 april is het de beurt aan Dummie De Mummie En De Tombe Van Achnetoet.

Wat is de code?
Wil deze film gratis bekijken? Dan heb je de code 'DDM3KADO' nodig. Als je deze code invoert op de kado-pagina van Pathé Thuis, kun je vanavond tot 23:59 uur gratis de film bekijken. Daarna heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal begonnen bent heb je 48 uur om deze af te kijken.


Kadocode inwisselen
Hoe wissel je de bovenstaande code nu precies in?

  • Ga naar deze pagina en klik op Code inwisselen.
  • Voer vervolgens de kadocode van de dag in. Deze code vind je elke dag op Gids.tv.
  • Kies dan voor Kijk Film en vervolgens voor Kijk vanaf €0,-
  • Kies vervolgens voor Huur Film. Je kunt de film nu voor 48 uur gratis kijken!

Het Verhaal
De Dummie De Mummie-films zijn gebaseerd op de boeken van Tosca Menten. Dummie De Mummie En De Tombe Van Achnetoet is de derde film uit de reeks en gaat over Dummie die heimwee heeft. Hij wil terug naar zijn geboorteland Egypte, om het graf van zijn vader te zoeken. Maar er zijn allemaal problemen die zijn wens in de weg zitten. Zo heeft zijn pleegvader Klaas geen zin, vliegen naar Egypte is eng en duur. En daarnaast heeft Dummie niet eens een paspoort. Maar Dummie krijgt het toch voor elkaar en ze gaan op avontuur in Egypte. De hoofdrollen worden gespeeld door Julian Ras, Yahya Gaier en Roeland Fernhout.

Bekijk de tweet die Pathé zojuist over deze film verstuurde hierboven. Lees hier meer over de gratis films van Pathé Thuis.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV