Woensdag in Steenrijk, straatarm: familie geplaagd door gezondheidsproblemen

Woensdag in Steenrijk, straatarm: familie geplaagd door gezondheidsproblemen
Familie Spijkerman en ondernemerspaar Melvin en Mischa

Kijktip :

Morgen (woensdag 15 april) is de laatste aflevering van dit seizoen van Steenrijk, straatarm te zien op SBS 6. Nog één keer zullen twee families een week lang van leven wisselen. In deze laatste aflevering staat vooral het heftige verhaal van de familie Spijkerman centraal.

Droomhuis
Maar eerst het ondernemerspaar Melvin en Mischa. De twee mannen hebben samen een eigen onderneming, maar ook in de liefde zijn ze gelukkig met elkaar. Het geld stroomt binnen en het gaat zelfs zó goed met hun onderneming dat ze van Amsterdam naar Almere zijn verhuisd. Daar hebben ze een enorm droomhuis aangeschaft, dat van alle gemakken is voorzien. Bij de familie Spijkerman hangt de vlag er echter heel anders bij.

Herseninfarcten en kankerdiagnose
Jarenlang had de familie Spijkerman weinig te klagen. Vader Gio boerde goed als ondernemer, waardoor de familie comfortabel kon leven. Nadat hij zware hartklachten kreeg, ging zijn bedrijf roemloos ten onder. Een faillissement was onafwendbaar, maar daarmee was het leed nog niet geleden. Gio's vrouw Hillie kreeg meerdere herseninfarcten en later werd er ook kanker bij haar vastgesteld. Ondertussen proberen ze hun kinderen Machiel en Valeria op te voeden.

De laatste aflevering van Steenrijk, straatarm is op woensdag 15 april om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Steenrijk, straatarm: familie geplaagd door gezondheidsproblemen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV