Dinsdag in Jinek: Philippe Geubels over quarantainehit, Danny Ghosen over 5G en meer

Dinsdag in Jinek: Philippe Geubels over quarantainehit, Danny Ghosen over 5G en meer
Dit zijn de gasten van dinsdag 14 april 2020

Kijktip :

De komende tijd maakt Eva Jinek extra lange uitzendingen van haar talkshow Jinek. Ben je benieuwd naar de gasten van dinsdag 14 april en de onderwerpen waar ze over praten? Hier vind je een overzicht:

Gasten in Jinek - dinsdag 14 april 2020

  • Het rommelt flink binnen de politieke partij Denk. Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk hebben het met elkaar aan de stok, en allerlei wilde verhalen doen de ronde. Fractievoorzitter Farid Azarkan komt langs bij Jinek om tekst en uitleg te geven over deze hele situatie.

  • De thuisquarantaine heeft heel wat losgemaakt bij cabaretier Philippe Geubels. De komiek heeft zelfs een feestelijk nummer opgenomen geheel in stijl, Ik Dans Op De WC. Geubels schuift aan bij Jinek om meer te vertellen over zijn liedje, en doet uit de doeken hoe hij zich door de quarantaine heen slaat.

  • Er worden op het moment meerdere zendmasten in brand gestoken, waarschijnlijk door mensen die fel tegenstander zijn van het 5G-netwerk. Danny Ghosen, die in zijn programma deze tegenstanders volgde, vertelt hier meer over. Ook cyberspecialist Marietje Schaake komt langs en praat over dit onderwerp.

  • Het lijkt erop dat het aantal patiënten met het Coronavirus op de Intensive Care-afdelingen begint te dalen. Ernst Kuipers, bestuursvoorzitter van het Erasmus MC, komt bij Jinek om meer te vertellen over de situatie waar Nederland zich momenteel in bevindt, en of de normale zorg weer kan worden opgepakt.

Jinek is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Jinek: Philippe Geubels over quarantainehit, Danny Ghosen over 5G en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen