Woensdag in Jinek: Horeca-ondernemers over zware tijden door corona

Woensdag in Jinek: Horeca-ondernemers over zware tijden door corona
Dit zijn de gasten van woensdag 15 april 2020

Kijktip :

Eva Jinek maakt momenteel extra lange uitzendingen van haar talkshow Jinek. Benieuwd naar de gasten van woensdag 15 april? Lees hieronder meer:

Gasten in Jinek - woensdag 15 april 2020

  • Wouter de Winter, politiek commentator Telegraaf, schuift aan over de persconferentie van Mark Rutte én over de onrust binnen 50PLUS.

  • Felle kritiek op president Trump na zijn besluit om de financiering aan de WHO te stoppen. Ambassadeur Pete Hoekstra en journalist Yoeri Albrecht zijn vanavond te gast over deze beslissing.

  • Minimaal achtduizend zorgmedewerkers zijn besmet met het coronavirus. Vakbonden zijn boos en eisen meer bescherming. Te gast zijn Kitty Jong van FNV en thuiszorgmedewerker Margo Emmen.

  • Nederland in Beweging! is in deze tijd relevanter dan ooit: de vaste kijkers kunnen drie à vier keer per dag meesporten, maar Olga Commandeur boort ook een jongere doelgroep aan met livestreams via Facebook. Vanavond schuift ze aan.

  • Het is een pijnlijk gezicht, al die lege terrassen en restaurants. De horeca wordt zwaar getroffen door de coronacrisis. Cafés en restaurants zijn al een hele tijd dicht en weten nog niet wanneer ze weer open gaan. Met voorzitter van de Koninklijke Horeca Nederland Robèr Willemsen en horeca-ondernemers Alain Caron en Géza Weisz bespreken we de gevolgen hiervan.

  • Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: Horeca-ondernemers over zware tijden door corona of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV