Gids.tv klassieker: Recensie Central Intelligence (2016)

Gids.tv klassieker: Recensie Central Intelligence (2016)
The Rock en Kevin Hart zorgen voor heerlijke buddy-comedy

Film :

Vanaf 14 april staat de buddycop Central Intelligence op Netflix. Sinds haar lancering op de rode N is de film goedbekeken en heeft het een plek in de top-10. Is het ook wat voor jou? Lees hier de recensie van Central Intelligence.

Gids.tv schrijft recensies over bijzondere releases van films die eerder in de bioscoop zijn verschenen. Bekijk en lees alle Gids.tv klassiekers.

CIA-agent en accountant
CIA-agent Stone werd als kind gepest en gaat nu naar de reünie van zijn middelbare school. Hij beweert bezig te zijn met een uiterst geheim onderzoek en roept de hulp in van accountant Calvin Joyner, die vroeger bij hem op school zat. De onvoorspelbare CIA-agent sleept zijn oud-klasgenoot mee in een wereld van schietpartijen, verraad en spionage.

Beoordeling van Gids.tv: ★½
Deze film wordt gezien als opstapje naar de casting van Jumanji: Welcome to the Jungle, waar hoofdrolspelers Johnson en Hart opnieuw samen optreden. Dat is echter wel wat beter uitgevoerd dan in deze film. Beide karakters zijn in eerste instantie best interessant, maar de ontwikkeling is ronduit bedroevend. Sterker nog: zet de film na 45 minuten maar uit, dan heb je best een leuke film gezien. Hierna wordt het alleen maar slechter. Voor de chemistry tussen Johnson en Hart krijgt deze film nog 1,5 ster. Meer kunnen we er niet van maken.

Cast
Naast Dwayne Johnson (Fighting with My Family) en Kevin Hart (Jumanji: The Next Level) spelen ook Amy Ryan (Late Night), Aaron Paul (El Camino: A Breaking Bad Movie) en Jason Bateman (Game Night) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Rawson Marshall Thurber (Skyscraper).

Central Intelligence is vanaf 14 april 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Actie, Komedie. Tijdsduur: 107 minuten. IMDb-score: 6,3.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gids.tv klassieker: Recensie Central Intelligence (2016) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV