Pathé trakteert 17 april: F*ck de liefde, bekijk de code

Pathé trakteert 17 april: F*ck de liefde, bekijk de code
Huur gratis Nederlandse romantische komedie, met Yolanthe Cabau en Victoria Koblenko

Film :

Check elke dag op Gids.tv welke film je via Pathé Thuis gratis kunt huren, van dinsdag 6 tot en met dinsdag 28 april.

Pathé trakteert al zijn gebruikers de komende weken op bijzondere films, die gratis te bekijken zijn. Vrijdag 17 april is gekozen voor de Nederlandse romantische komedie F*ck de Liefde.

Code
Wil deze film gratis bekijken? Dan heb je de code 'FCKLIEFDE' nodig. Als je deze code invoert op de kado-pagina van Pathé Thuis, kun je vanavond tot 23:59 uur gratis de film bekijken. Daarna heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal begonnen bent heb je 48 uur om deze af te kijken.


Kadocode inwisselen
Hoe wissel je de bovenstaande code nu precies in?

  • Ga naar deze pagina en klik op Code inwisselen.
  • Voer vervolgens de kadocode van de dag in. Deze code vind je elke dag op Gids.tv.
  • Kies dan voor Kijk Film en vervolgens voor Kijk vanaf €0,-
  • Kies vervolgens voor Huur Film. Je kunt de film nu voor 48 uur gratis kijken!

Verhaal
In F*ck de Liefde komen drie liefdesverhalen samen: Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even doorheen. Haar vriendinnen nemen haar mee op sleeptouw naar Curaçao. Daar ontmoet zij de charmante wereldreiziger Jim (Thijs Römer). Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt in bed met de verleidelijke Cindy (Victoria Koblenko). Bo (Yolanthe Cabau), de zus van Cindy is getrouwd met Said (Maurits Delchot). Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw. Dit terwijl zij juist carrière lijkt te maken en steeds meer tijd doorbrengt met haar aantrekkelijke baas.

Bekijk de tweet die Pathé zojuist over deze film verstuurde hierboven. Lees hier meer over de gratis films van Pathé Thuis of bekijk de trailer van F*ck de Liefde.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pathé trakteert 17 april: F*ck de liefde, bekijk de code of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV