Zaterdag in Hoge Bomen aflevering 2: Martien Meiland

Zaterdag in Hoge Bomen aflevering 2: Martien Meiland
Een goed gesprek met excentrieke kasteelheer

Kijktip :

De excentrieke Martien Meiland vergaarde vorig jaar landelijke bekendheid door het succesvolle tv-programma Chateau Meiland, dat uiteindelijk zelfs de Gouden Televizier-Ring won. Het is hoog tijd om hem eens van een andere kant te leren kennen; in Hoge Bomen gaat hij in gesprek met Jeroen van der Boom.

Intiem
Het gesprek tussen Jeroen en Martien vindt plaats aan de piano, waar ze samen een reis door het leven van de kasteelheer maken. Meiland neemt, zoals we dat van hem kennen, geen blad voor de mond wanneer hij vertelt over de impact van de grote belangstelling voor hem en zijn gezin. En waarom keert de familie eigenlijk terug naar Nederland?

Jeugd
Voor het eerst gaat Meiland in op zijn moeilijke jeugd, en waarom dit hem heeft gemaakt tot de levensgenieter die hij nu is. Aan de piano worden diverse belangrijke herinneringen en anekdotes uit zijn leven opgehaald. Daarnaast zingen Paul de Leeuw, Edsilia Rombley en Samantha Steenwijk een aantal betekenisvolle liedjes die Martien terugbrengen naar de belangrijkste en emotioneelste momenten uit zijn leven.

De aflevering van Hoge Bomen met Martien Meiland is op zaterdag 18 april om 21.25 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv.
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Hoge Bomen aflevering 2: Martien Meiland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen