Zwangere en stralende Katja Schuurman smult van bakje friet bij manlief

Zwangere en stralende Katja Schuurman smult van bakje friet bij manlief
Presentatrice op bezoek bij restaurant van Freek

Nieuws :

Katja Schuurman is zwanger en dat is inmiddels ook te zien en het staat haar prachtig. Met een stralende lach, gehuld in een zomerse jurk, bezocht ze donderdag het restaurant van haar man Freek van Noortwijk, in de Amsterdamse Pijp.

Food-court
De anders zo drukke buurt ligt er rustig bij tijdens de coronacrisis, ondanks het prachtige weer. Van Noortwijk beleeft lastige tijden vanwege het sluiten van de horeca maar probeert alsnog wat klandizie naar zijn restaurant te trekken, met het opzetten van een heus food-court.

Smult van friet
Wie kun je vervolgens beter vragen om even reclame te maken dan je eigen bekende vrouw? De presentatrice was er niet alleen voor de gezelligheid en moest uiteraard ook even wat proeven, zoals in ossewit gebakken friet met huisgemaakte mayonaise. Ook stond er een speciaal tasje voor haar klaar, met persoonlijke tekst.

Vijf maanden
Schuurman is inmiddels alweer zo'n vijf maanden zwanger en afgaande op de foto's die ze op Instagram plaatst, lijkt alles goed te verlopen. Vorige week maakte het stel bekend een dochter te verwachten.

Hieronder zie je wat Katja van een eerdere bestelling vondActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV