Zondag in Boer zoekt vrouw: blijft Erik toch bij boerin Annemiek?

Zondag in Boer zoekt vrouw: blijft Erik toch bij boerin Annemiek?
Het uur van de waarheid nadert

Kijktip :

Afgelopen week vonden er plotseling allerlei schokkende ontwikkelingen plaats in Boer zoekt vrouw. Deze week moet Yvon Jaspers dus alle zeilen bijzetten om de boel in goede banen te laten lopen. Vooral bij boerin Annemiek is er werk aan de winkel.

Weggestuurd
Afgelopen week was te zien hoe Annemiek in no-time zowel Jelte als Erik naar huis stuurde. Ze had wel gevoelens voor Erik, maar in vijf minuten werd besloten dat de obstakels te groot zijn om hem te laten blijven. Moet er niet langer over gesproken worden? Na een interventie van Yvon besluit Erik toch nog een keer met Annemiek te praten. Ondertussen heeft Geert Jan nog steeds geen duidelijke voorkeur voor één van de vrouwen: hij kan écht niet kiezen.

Naar huis
De sfeer op de boerderij bij Geert lijkt gemoedelijk en er komen wat vrienden langs voor een kennismaking met Angela en Vera. Het is echter nog maar de vraag of beide vrouwen hierbij aanwezig zullen zijn; afgelopen week was in een vooruitblik op deze aflevering te zien dat één van de dames bij Geert aangeeft naar huis te willen. En ook bij de vrouwen van boer Bastiaan slaan de twijfels toe.

Spannend
Het is al laat als Bastiaan eindelijk klaar is met werken en Elise en Milou hebben veel tijd gehad om na te denken. Vooral voor Elise wordt het allemaal steeds spannender: ze heeft het gevoel dat Bastiaan naar Milou trekt en stort haar hart uit bij de boer. Tot slot belanden we op de boerderij van Jan, waar dag vier is aangebroken. Ook bij één van zijn vrouwen zijn er twijfels. Ze heeft het gevoel dat ze steeds minder met Jan in contact komt en ze wil graag een gesprek met Jan.

Boer zoekt vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Boer zoekt vrouw: blijft Erik toch bij boerin Annemiek? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV