Komische misdaadserie Perpetual Grace begint maandag op FOX

Komische misdaadserie Perpetual Grace begint maandag op FOX
Man wil geld van zijn ouders jatten

Kijktip :

Vanaf maandag 20 april is de nieuwe, komische misdaadserie Perpetual Grace te zien op FOX. De serie draait om een man die probeert het geld te stelen dat zijn ouders hebben binnengehengeld met hun louche kerkgemeenschap.

New Mexico
De man heeft een perfect plan opgesteld om het geld van zijn ouders te ontvreemden. Zij vergaarden een flink fortuin met hun niet zo koosjere kerkgemeenschap in de Amerikaanse staat New Mexico. Het geniale plan van de hoofpersoon loopt echter niet helemaal zoals hij dat van tevoren bedacht heeft. Maar waar gaat het allemaal mis?

Vader
In de eerste plaats heeft hij de donkere kracht van zijn vader behoorlijk onderschat... James (zoals het hoofdpersonage heet) wil echter koste wat kost zijn leven een positieve wending geven, nu hij een gedesillusioneerde ex-brandweerman is. Eén van de hoofdrollen in Perpetual Grace wordt gespeeld door de altijd briljante Ben Kingsley, die we kennen van films als Gandhi, Schindler's List en Shutter Island.

De serie Perpetual Grace is vanaf maandag 20 april wekelijks met dubbele afleveringen vanaf 22.00 uur te zien op FOX. Lees hier waar je FOX kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Komische misdaadserie Perpetual Grace begint maandag op FOX of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV