Recensie: 21 Bridges wordt eigenlijk niet spannend

Recensie: 21 Bridges wordt eigenlijk niet spannend
Chadwick Boseman zet goede rol weg, dat wel

Film :

Vanaf 10 april staat de actiefilm 21 Bridges op Amazon Prime. Producenten Joe en Anthony Russo (Avengers: Endgame) zijn als producenten betrokken, terwijl de regisseur successen als Game of Thrones en Luther heeft geleid. Lees hier de recensie van 21 Bridges.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Klopjacht
In de jacht op twee politiemoordenaars ontdekt een in diskrediet geraakte politieagent een grootschalig complot, waar zijn collega's bij zijn betrokken. Hierdoor moet de agent proberen te achterhalen op wie hij moet jagen en wie er juist op hem jagen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Het eerste half uur van de film bevat volop actie en beloven een spannend vervolg. Dat komt er eigenlijk niet. Het verhaal, de actie en zelfs de personages vlakken af en worden per scene ongeloofwaardiger. Bijzonder storend zijn de uitstapjes naar plotlijnen van de b-kant en verdere verdieping in de karaktertrekken van de hoofdpersoon. Laatstgenoemde wordt prima vertolkt door Chadwick Boseman en ook J.K. Simmons stelt niet teleur. Alles bij elkaar lijkt 2,5 ster het beste dat er in zit. Voor de actiekijkers toch wel een aanrader.

Cast
Naast Chadwick Boseman (Black Panther) en Sienna Miller (American Sniper) spelen ook J.K. Simmons (Whiplash), Stephan James (Selma) en Taylor Kitsch (John Carter) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Brian Kirk (Luther).

21 Bridges is vanaf dd maand 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Actie, Misdaad. Tijdsduur: 99 minuten. IMDb-score: 6,6.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: 21 Bridges wordt eigenlijk niet spannend of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV