Vanavond op tv: Draadstaal, Sweet Home Sextuplets en Tineke Schouten

Vanavond op tv: Draadstaal, Sweet Home Sextuplets en Tineke Schouten
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 19 april

Kijktip :

Vanavond is Draadstaal terug op televisie. Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn weer te zien in de meest hilarische skektches. Daarnaast is ook Tineke Schouten te zien met haar cabaretshow 'Het Moet Niet Gekker Worden!'. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 19 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Schubdieren - onbekend, maar zeer gewild

NPO 2
19:35 uur

Het vertederende schubdier is een relatief onbekend zoogdier. Het wezen is om een vervelende reden bijzonder. Het is namelijk het dier dat het meest illegaal gevangen en verhandeld wordt van alle dieren op aarde. Dierenbeschermer Maria Diekmann redt schubdieren in Namibië en zet ze weer uit in het wild. Ze reist naar Vietnam, Thailand en China om erachter te komen wat schubdieren elders in de wereld bedreigt.


Actiefilm: Man of Steel

Veronica
20:00 uur

Clark Kent is een jonge journalist die zich niet thuis voelt in onze wereld. Hij is jaren geleden van de verre planeet Krypton naar de aarde getransporteerd en vraagt zich nu af wie hij werkelijk is en waartoe de superkrachten dienen waarmee hij is gezegend. Zijn adoptieouders Martha en Jonathan Kent helpen hem om met zijn bijzondere gave om te gaan. Ondertussen opent de buitenaardse generaal Zod de jacht op hem. Clark moet de 'Man of Steel' worden, om de mensen van wie hij houdt te beschermen tegen Zod en diens allesvernietigende plannen.


Boer zoekt Vrouw: logeerweken naderen einde

NPO 1
20:20 uur

Na een kort gesprek besluiten Erik en Annemiek dat er ook voor hen geen gezamenlijke toekomst is. Yvon Jaspers rijdt het erf op en gaat met Erik in gesprek. Zij opent zijn ogen. Boer Geert Jan heeft nog steeds geen duidelijke voorkeur voor een van de vrouwen. Bij boer Bastiaan vindt Elise het allemaal steeds spannender worden. Ze heeft soms het gevoel dat Bastiaan meer naar Milou trekt. Ze spreekt haar gevoelens uit bij hem. Bij boer Jan op de boerderij is dag vier aangebroken. Ook een van zijn vrouwen is aan het twijfelen. Ze geeft het gevoel dat ze steeds minder contact krijgt met Jan. Ze heeft behoefte aan een gesprek met Jan en zoekt hem op. Dat schept duidelijkheid.


Terug: Sweet Home Sextuplets

TLC
21:00 uur

Een leven met drie kinderen kan al hectisch zijn, maar als je er dan ineens een zesling bijkrijgt, is het pas echt aanpoten geblazen. Dat overkwam Courtney en Eric Waldrop. Dit avontuur was te volgen in het eerste seizoen van de serie Sweet Home Sextuplets. Nu begint het vervolg. In het tweede seizoen is te zien hoe het hen inmiddels vergaat met hun kinderen. De zesling wordt alweer één jaar oud en is daardoor officieel baby-af. Maar dat betekent niet dat alles ineens gemakkelijker wordt. Want met zes rondkruipende dreumesen wordt het juist alleen maar chaotischer. Wel zijn er zorgen over de gezondheid van Layke en lopen ze tegen het gebrek aan woonruimte aan.


Cabaret: Tineke Schouten - Het Moet Niet Gekker Worden!

RTL 4
21:45 uur

In deze theatershow neemt Tineke Schouten alledaagse zaken die zorgen voor stress en drukte eens flink onder de loep. Met haar hilarische typetjes, zoals Bep Lachebek, de Puber en Pluisjes met haar Real Doll, zorgt ze ervoor dat je ook eens met een glimlach tegen de crisis en al je persoonlijke problemen aan kunt kijken.


Terug: Draadstaal

NPO 3
21:55 uur

Vanaf vanavond is het satirische programma Draadstaal weer terug op tv met acht nieuwe afleveringen. In het nieuwe seizoen van het sketchprogramma komen veel nieuwe personages voorbij. Zoals de Pantomimespelers, Annelies met haar Formule 1-analyses en een First Dates-item inclusief de enige echte Sergio. Daarnaast zijn er ook de traditioneel ongezouten mening van Fred en Ria, de absurde conversaties van Jopie in Leons typisch-Hollandse snackbar en de weersvoorspellingen van The Againman. Net als in eerdere seizoenen speelt Draadstaal in op de actualiteit met hedendaagse situatieschetsen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Draadstaal, Sweet Home Sextuplets en Tineke Schouten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier