Nieuwe verbouwingen in House Rules NL

Nieuwe verbouwingen in House Rules NL
Dinsdag én woensdag op Net5

Het derde seizoen van het succesvolle Nederlandse realityprogramma House Rules NL wordt vanaf dinsdag twee keer per week prime time uitgezonden bij Net5, elke dinsdag en woensdag om 20:30 uur. In de nieuwe reeks verbouwen ook dit seizoen vijf koppels elkaars huis rigoureus aan de hand van vooraf opgestelde ‘huisregels’. De stellen zijn onbekenden van elkaar en Daphne Bunskoek volgt hen in de felle strijd om de hoofdprijs die bestaat uit twee jaar hypotheekvrij wonen.

In House Rules NL verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. De enige invloed die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is middels ‘huisregels’ die ze achterlaten. Dit zijn do’s en don’ts, zoals bepaalde materialen of stijlen, die wel of juist niet terug mogen komen in hun woning. Het is aan de koppels om deze regels zo goed mogelijk te interpreteren en in korte tijd verschillende ruimtes in het huis een complete make-over te geven. Dit doen ze onder toeziend oog van juryleden Odette Simons (Styliste & Creative Director) en Osiris Hertman (Architect & Designer).

Dit jaar wordt House Rules NL met twee uitzenddagen per week uitgezonden, net zoals in Australië waar House Rules ook op meerdere dagen succesvol prime time wordt uitgezonden.

De vijf koppels:

  • Team Rood: Lisanne (27) & Nigel (25) uit Haarlem
  • Team Groen: Astrid (52) & Henk (53) uit Arnhem
  • Team Geel: Charisa (31) & Jamie (27) uit Amsterdam
  • Team Blauw: Larissa (26) & Zekai (34) uit Haarlem
  • Team Paars: Dinie (41) & Paulien (34) uit Dieren

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV