Aangepaste corona-versie De Geknipte Gast vanaf dinsdag te zien op NPO 2

Aangepaste corona-versie De Geknipte Gast vanaf dinsdag te zien op NPO 2
Met in de eerste aflevering: Astrid Kersseboom

Kijktip :

Je zult het altijd zien: begin je net aan een nieuw programma waarin je je gasten interviewt terwijl je ze eigenhandig knipt, worden alle kapperszakken gesommeerd te sluiten vanwege het coronavirus. Presentator Özcan Akyol moest razendsnel een andere manier verzinnen om zijn gasten in De Geknipte Gast te interviewen, en dat is gelukt.

Hugo de Jonge
Vóórdat alle kapperszaken moesten sluiten, ging Akyol zijn gasten zelf met schaar en tondeuse te lijf. Tot nu toe heeft hij onder anderen Rob Jetten, Jan Slagter, Merel Westrik en - ironisch genoeg - Hugo de Jonge in zijn kappersstoel gehad. In het programma voert Akyol een persoonlijk gesprek met zijn gast over diens carrière en privéleven, waarin ze zich helemaal blootgeven.

Aangepaste vorm
Nu keert het programma terug in een aangepaste vorm, waarin de richtlijnen van het RIVM strikt worden gevolgd. Nu knipt Akyol zijn gasten niet meer; in plaats daarvan neemt hij zelf ook plaats in de kappersstoel, tegenover zijn gast. In de eerste aflevering in deze nieuwe vorm is NOS Journaal-presentatrice Astrid Kersseboom te gast voor een openhartig gesprek met "Eus".

De Geknipte Gast is vanaf dinsdag 21 april wekelijks om 21.10 uur te zien op NPO 2 in een aangepaste vorm. Je kunt alle afleveringen van De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Aangepaste corona-versie De Geknipte Gast vanaf dinsdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV