Maandag in Jinek: Jesse Klaver neemt coronabeleid kabinet onder de loep

Maandag in Jinek: Jesse Klaver neemt coronabeleid kabinet onder de loep
De gasten van maandag 20 april

Kijktip :

In deze nieuwe week besluit Jinek te beginnen met een beschouwing van het kabinetsbeleid. Daarvoor heeft ze niet een minister of coalitielid uitgenodigd, maar GroenLinks-leider Jesse Klaver. Hij zal het coronabeleid van de regering onder de loep nemen.Gasten in Jinek - maandag 20 april

  • Morgen weten we hoe ons leven er na 28 april uit gaat zien. De ic-capaciteit is inmiddels op orde, maar hoe zit het met de verdere bestrijding van de crisis? Heeft het kabinet de situatie goed genoeg onder controle? We maken de balans op met GroenLinks-leider Jesse Klaver.
  • Het moest dé oplossing worden in de coronacrisis: een app waardoor we weer veilig over straat konden. Maar na dagen van kritiek, uitgelekte persoonsgegevens en een onmogelijke deadline moest het ministerie zelf erkennen: die app komt er voorlopig niet. Internetpionier Marleen Stikker en techjournalist van RTL Nieuws Daniël Verlaan schuiven vanavond aan.
  • Ook de kermisbranche wordt keihard geraakt door de coronacrisis. Hoe houden zij het hoofd boven water? Kermisexploitanten Frans Stuy en Nicole Vermolen doen vanavond hun verhaal.
  • Het was altijd feest op zaterdagavond met hun populaire satirische tv-programma Even tot hier. Maar als je vaste ingrediënten wegvallen, zoals 250 man publiek, een band op het podium en je zelfs niets eens meer schouder aan schouder mag staan: wat blijft er dan van over? We gaan het uitvinden, want Niels van der Laan en Jeroen Woe komen tóch terug met een derde seizoen van Even tot hier!

Jinek is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: Jesse Klaver neemt coronabeleid kabinet onder de loep of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV