Thrillerserie De zaak Alzheimer vanaf woensdag te zien op België Eén

Thrillerserie De zaak Alzheimer vanaf woensdag te zien op België Eén
Film opgeknipt tot driedelige miniserie

Kijktip :

De komende tijd gaat de Vlaamse zender Eén een aantal bekende Belgische thrillers uit als miniseries. Drie films worden ieder opgeknipt tot driedelige miniseries. Vanaf woensdag 22 april is de eerste miniserie te zien: De zaak Alzheimer.

Recherche
Deze film stamt uit 2003 en is dus al een aantal jaar oud, maar nog altijd even spannend. Centraal staan de rechercheurs Vincke en Verstuyft. Zij vormen het beste recherche-duo van de Antwerpse politie en wanneer ze worden geconfronteerd met de moord op een belangrijke ambtenaar, zetten ze alles op alles om de dader in de kraag te vatten.

Huurmoordenaar
Al snel komt het duo op het spoor van de huurmoordenaar Angelo Ledda, die aan de ziekte van Alzheimer lijdt. Daardoor wordt het voor hem steeds moeilijker om zijn opdrachten uit te voeren. Wanneer hij doorheeft dat hij een speelbal was in een politiek machtspelletje, besluit hij de jacht op zijn opdrachtgevers te openen.

De eerste aflevering van De zaak Alzheimer is op woensdag 22 april om 21.20 uur te zien op België Eén. De tweede aflevering is op woensdag 29 april om 20.25 uur te zien. Lees hier waar je België Eén kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV