Nieuw op Videoland in mei 2020

Nieuw op Videoland in mei 2020
Van feelgood F⁎ck de Liefde tot veelbesproken docu Boef

Kijktip :

Deze maand blijven de meeste mensen nog in thuisquarantaine vanwege de coronacrisis. Dat betekent dat er weer veel naar Videoland gekeken gaat worden. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

1. F⁎ck de Liefde (4 mei)

Videoland


Het decor is het zonnige eiland Curaçao. Lisa (Bo Maerten) zit midden in een heftige scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even doorheen. Haar vriendinnen nemen haar mee op sleeptouw naar Curaçao. Bekijk hier meer over F⁎ck de Liefde.

2. Gewoon Boef!, S1 (8 mei)

Videoland


Acht maanden lang wordt rapper Boef, een van de populairste rappers van Nederland, gevolgd terwijl hij werkte aan zijn toekomstdroom van stabiliteit en succes: hij bouwt zijn droomhuis, doet zijn vriendin Selma een huwelijksaanzoek en tekent een miljoenendeal bij Sony. Bekijk hier meer over Boef.

3. Callboys, S1-2 (9 mei)

Videoland


Voor wie op zoek is naar betaald mannelijk gezelschap met dat tikje meer, bieden Jay Vleugels, Wesley Biets en Devon Macharis een zekere en veilige oase. Onder de naam ‘Callboys’ en met de hulp van doe-al Randy Paret zijn ze dagelijks te gast in het universum van een vrouw die ze naar best vermogen moeten bevredigen. Bekijk hier meer over Callboys.

4. Spider-Man 2 (15 mei)

Videoland


Volgens de kenners van het genre misschien wel de beste Spider-Man film ooit gemaakt. Geregisseerd door Sam Raimi. De hoofdrollen worden vertolkt door Tobey Maguire als Spider-Man, Kirsten Dunst en Alfred Molina als Doc Ock. Bekijk hier meer over Spider-Man 2.

5. The Bachelorette, S1 (20 mei)

Videoland


De Nederlandse versie van het veelbekeken Amerikaanse programma, met Gaby Blaaser in de hoofdrol. Met 18 vrijgezellen reist zij af naar het zonnige Zuid-Afrika.

6. For Life, S1 (21 mei)

Videoland


Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Isaac Wright Jr. Terwijl hij in de gevangenis zit, wordt Aaron Wallace hij een erkend advocaat en hielp hij onrechtmatige veroordelingen van twintig van gevangenen teniet te doen, voordat hij eindelijk zijn eigen onschuld bewees. Bekijk hier meer over For Life.

7. Hotel Artemis (25 mei)

Videoland


De hard werkende zuster Jean Thomas (Jodie Foster) probeert alles in goede banen te leiden. Ze ontdekt dat één van de patiënten zich heeft laten opnemen om een andere gewonde te vermoorden. De problemen stapelen zich op, wanneer ook nog eens The Wolf King (Jeff Goldblum) arriveert, en alles uit de hand dreigt te lopen. Bekijk hier meer over Hotel Artemis.

Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV