Nieuw seizoen Beter laat dan nooit met Katja Schuurman begint op 5 mei

Nieuw seizoen Beter laat dan nooit met Katja Schuurman begint op 5 mei
Op reis door Midden- en Zuid-Amerika

Nieuws :

Vanaf dinsdag 5 mei is het nieuwe seizoen van Beter laat dan nooit te zien op RTL 4. Opnieuw gaan tv-veteranen Gerard Cox, Peter Faber, Willibrord Frequin en Barrie Stevens op een bijzondere reis, maar dit keer hebben ze een nieuwe reisleidster: Katja Schuurman. Samen trekken ze door Midden- en Zuid-Amerika.

Mooie route
Het gezelschap legt een mooie route af door het Latijns-Amerikaanse gebied. Ze bezoeken Suriname, Cuba, Mexico en Brazilië, en overal zullen ze allerlei bijzondere activiteiten ondernemen; eindelijk doen ze dingen die ze altijd al eens wilden doen en gaan ze naar plekken die ze elkaar graag willen laten zien. Ondertussen halen ze hilarische en ontroerende verhalen op uit hun rijke carrière en leven.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat het vijftal op reis richting Suriname, waar de oude heren het wilde nachtleven van Paramaribo verkennen. Ze leren ook van alles over buitengewone kruiden en ze gaan zelfs in training bij de Surinaamse bondscoach. Al in de eerste dagen worden de gesprekken tussen de tv-veteranen en Schuurman openhartig, onthullend en ontroerend.

Het nieuwe seizoen van Beter laat dan nooit is vanaf dinsdag 5 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beter laat dan nooit terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Beter laat dan nooit met Katja Schuurman begint op 5 mei of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier