Frank Evenblij en Erik Dijkstra zijn klaar voor de Winterspelen

Frank Evenblij en Erik Dijkstra zijn klaar voor de Winterspelen
Bureau Korea bereidt sporters en fans voor op 'PyeongChang'

Kijktip

Met de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse PyeongChang in aantocht, gaan Bureau Sport-presentatoren Erik Dijkstra en Frank Evenblij op pad om Nederland klaar te stomen voor het grootse sportevenement.

De Winterspelen gaan op 9 februari 2018 van start. In de weken daaraan voorafgaand kijken Evenblij en Dijkstra in Bureau Korea of het land er klaar voor is, controleren ze de bekendheid van onze schaatsers en proeven ze alvast het eten en de sfeer.

Bureau Korea

Iedere aflevering ontvangen ze schaatshunks Kjeld Nuis, Dai Dai Ntab en Mark Tuitert voor een echt mannengesprek, praat een olympiër over zijn of haar lichaam in de spiegelmonoloog, maakt Ireen Wüst keiharde keuzes en brengt Erik een ode aan het - volgens hem - mooiste onderdeel van de Winterspelen: de 10 kilometer schaatsen. En omdat Nederlanders van schaatsen houden en Koreanen van karaoke sluit het programma wekelijks af met de 'Schaatskaraoke'.

Bureau Korea is vanaf maandag 4 januari vijf weken lang te zien om 21:40 op NPO 3.

Tags: zuid-korea, sport, nederland, schaatsen, ireen wüst, winterspelen, olympische winterspelen, mark tuitert, kjeld nuis, pyeongchang, karaoke, frank Evenblij, sportevenement, erik dijkstra, dai dai ntab, npo 3

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »