Vanavond op tv: extra uitzending Studio Voetbal, nieuwe serie De zaak Alzheimer en meer

Vanavond op tv: extra uitzending Studio Voetbal, nieuwe serie De zaak Alzheimer en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 22 april

Kijktip :

De persconferentie die Mark Rutte gisteravond gaf heeft de hoop op het afmaken van het Eredvisieseizoen definitief de grond in geboord. In een extra uitzending van Studio Voetbal wordt hier uitgebreid op ingegaan. Verder onder meer de start van de miniserie De zaak Alzheimer. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 22 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Jane Goodall: The Hope

National Geographic
20:00 uur

Op Earth Day, de jaarlijkse Dag van de Aarde op 22 april, zendt National Geographic de prachtige documentaire Jane Goodall: The Hope uit. De Engelse wetenschapster Jane Goodall probeert mensen te inspireren in hun pogingen de aarde de redden. Deze docu belicht haar enorme nalatenschap van vier decennia die Goodall besteedde aan het transformeren van milieubewustzijn, dierenwelzijn en natuurbehoud door haar innovatieve benaderingen.


Misdaadfilm: Enemy of the State

Veronica
20:30 uur

In de spannende misdaadthriller Enemy of the State maken we kennis met Robert Clayton Dean (Will Smith). Hij is een succesvolle advocaat uit Washington D.C. die, zonder dat hij het weet, een video in handen krijgt waaruit blijkt dat een topfunctionaris van het Nationale Security Agency is betrokken bij een politieke moord. Van het ene op het andere moment wordt Dean het doelwit van een enorm team aan NSA-agenten.


Nieuw: De zaak Alzheimer

Eén
21:21 uur

België Eén zendt de komende woensdagen de trilogie thrillerfilms De zaak Alzheimer, Dossier K. en Het tweede gelaat, over commissaris Vincke en inspecteur Verstuyft, uit als drie miniseries. Met de komende drie woensdagen De zaak Alzheimer uit 2003. Vincke en Verstuyft zijn het beste recherche-duo van de Antwerpse politie. Wanneer ze geconfronteerd worden met de moord op een topambtenaar, stellen ze alles in het werk om de dader te pakken te krijgen.


NOS Studio Voetbal: extra uitzending

NPO 1
21:30 uur

Het kabinet heeft een streep gezet door alle betaaldvoetbalwedstrijden tot 1 september. Door dat besluit kan de huidige competitie in de Eredivisie niet worden afgemaakt. Deze extra uitzending staat volledig in het teken van de unieke situatie in de Eredivisie. Presentator Sjoerd van Ramshorst neemt samen met studiogasten de meest prangende vragen door. Wie is de kampioen? Welke clubs krijgen de Europese tickets? Blijft de KNVB beker een jaar in Zeist? En wat zijn de financiële gevolgen van dit besluit?


Docu: Vrankrix en het Amst€rdamse rijk

NPO 2
23:15 uur

Meer en meer wordt de Amsterdamse binnenstad omgetoverd tot één grote geldmachine. Héél de binnenstad? Nee, een klein stadsdorpje blijft moedig weerstand bieden. De strip Asterix en de Romeinse Lusthof is inspiratiebron voor Vrankrix en het Amst€rdamse rijk: het kleine Gallische dorpje (in de vorm van het underground-centrum Vrankrijk) dat omringd dreigt te raken door Romeinse hoogbouw met hotels, thermen, speelpaleizen en toeristen.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV