Pathé trakteert 23 april: Stronger, bekijk de code

Pathé trakteert 23 april: Stronger, bekijk de code
De dramafilm met Jake Gyllenhaal kun je nu gratis huren

Film :

Check elke dag op Gids.tv welke film je via Pathé Thuis gratis kunt huren, van dinsdag 6 tot en met dinsdag 28 april.

Pathé heeft een mooie traktatie voor al zijn gebruikers en biedt de komende weken bijzondere films aan, die gratis te bekijken zijn. Donderdag 23 april is gekozen voor de biografische dramafilm Stronger.

Code
Wil deze film gratis bekijken? Dan kun je de code 'STRONGER' gebruiken. Als je deze code invoert op de kado-pagina van Pathé Thuis, kun je vanavond tot 23:59 uur gratis de film bekijken. Daarna heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal begonnen bent heb je 48 uur om deze af te kijken.


Kadocode inwisselen
Hoe wissel je de bovenstaande code nu precies in?

  • Ga naar deze pagina en klik op Code inwisselen.
  • Voer vervolgens de kadocode van de dag in. Deze code vind je elke dag op Gids.tv.
  • Kies dan voor Kijk Film en vervolgens voor Kijk vanaf €0,-
  • Kies vervolgens voor Huur Film. Je kunt de film nu voor 48 uur gratis kijken!

Verhaal
De film Stronger is gebaseerd op een waargebeurd verhaal van Jeff Bauman, een rol van Jake Gyllenhaal. Bauman raakte in 2013 zwaargewond bij de bomaanslag tijdens de marathon in Boston en hij verloor zijn beide benen. Hij stond zijn ex-vriendin op te wachten bij de finish, toen de bom afging en hij in het ziekenhuis belandde. Hij helpt vervolgens de politie met de zoektocht naar de daders, maar moet ook persoonlijk een lang revalidatieproces doormaken.

Bekijk de tweet die Pathé zojuist over deze film verstuurde hierboven. Hier vind je alles over de gratis films van Pathé Thuis. Hieronder zie je de trailer van Stronger.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pathé trakteert 23 april: Stronger, bekijk de code of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV