Gokker wordt dorpsdokter in nieuwe bioscoopfilm Dr. Knock

Gokker wordt dorpsdokter in nieuwe bioscoopfilm Dr. Knock
Omar Sy ontvlucht schuldeisers door te bluffen

Film :

Een gokker uit de jaren 50 doet zich voor als dokter om zo aan boord van een cruiseschip te komen en zijn schuldeisers te ontvluchten. Door op het schip goed naar mensen te luisteren weet hij zich te ontpoppen als iemand die er verstand van lijkt te hebben. De avonturen van deze zogenaamde dokter zijn te zien in de nieuwe bioscoopfilm Dr. Knock.

Knock wint tijdens de cruise het vertrouwen van zijn ‘patiënten’ en krijgt van hen voldoening en warmte terug. Dat zorgt ervoor dat Knock echt geneeskunde wil gaan studeren. Enkele jaren later vertrekt de kersverse dokter, met zijn diploma op zak, naar een klein dorpje in de Zwitserse Alpen. Daar wordt hij arts, maar de dorpelingen zijn argwanend. Langzamerhand wint de dokter hun vertrouwen totdat plots zijn voormalige schuldeisers opduiken en dreigen om de dokter te ontmaskeren.

De hoofdrol wordt gespeeld door Omar Sy, vooral bekend van zijn rol als Driss in Intouchables. Dr. Knock is vanaf 14 december te zien in de bioscoop.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gokker wordt dorpsdokter in nieuwe bioscoopfilm Dr. Knock of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV