Het beste van 3 op reis zie je vanaf zondag op NPO 3

Het beste van 3 op reis zie je vanaf zondag op NPO 3
Noodgedwongen duik in de archieven

Kijktip :

Door de uitbraak van het coronavirus is reizen naar het buitenland anno 2020 vrijwel onmogelijk geworden. Om toch nog een beetje in de vakantiestemming te komen, duikt 3 op reis in de archieven voor de beste en mooiste reportages van de afgelopen twaalf jaar.

Compilaties
Al sinds 2007 is 3 op reis te zien op NPO 3. Door de jaren heen hebben de verschillende presentatoren, onder wie Floortje Dessing, Dennis Storm, Geraldine Kemper, Chris Zegers en Evi Hanssen, zo'n beetje onze hele aardkloot verkend. En dus zijn er genoeg compilaties te maken van de reizen die ze hebben ondernomen.

Poolcirkel
In de eerste aflevering van de reeks compilatie-afleveringen zien we hoe Dessing het eerste deel van haar lange reis langs de Poolcirkel aflegt. De trip begint in Noorwegen en gaat vervolgens via IJsland, Groenland en Canada naar de onherbergzame stad Nome in Alaska. Het is één van de vele mooie reizen die Dessing voor 3 op reis heeft ondernomen.

De afleveringen met hoogtepunten van 3 op reis zijn vanaf zondag 26 april wekelijks om 19.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van 3 op reis terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het beste van 3 op reis zie je vanaf zondag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV