Bekijk hier de eerste trailer van The 15:17 to Paris

Bekijk hier de eerste trailer van The 15:17 to Paris
Hoofdrollen gespeeld door echte helden

Video

De wereld keek in de avond van 21 augustus 2015 in verbijstering toe toen de media een terroristische aanval op de Thalys meldden. Deze gebeurtenis staat centraal in de nieuwe film The 15:17 to Paris, de tijd waarop de trein vertrok vanuit Amsterdam.

De terreuraanslag werd voorkomen door drie moedige jonge Amerikanen die op dat moment door Europa reisden. De film volgt het pad van de vrienden vanaf de worstelingen in hun kinderjaren, tot aan de gebeurtenissen die tot de aanval van IS hebben geleid in de Thalys naar Parijs. Tijdens deze beproeving twijfelen de drie geen moment aan hun vriendschap en redden meer dan 500 passagiers.

De Amerikaanse toeristen Anthony Sadler, Alek Skarlatos en Spencer Stone zijn de echte helden, van het echte verhaal. De drie vrienden spelen in de nieuwe film van Clint Eastwood ook daadwerkelijk hun eigen rol. Andere rollen worden vertolkt door Ray Corasani (Goliath), Jenna Fischer (The Office) en Judy Greer (Jurassic World).

The 15:17 to Paris is vanaf 12 april in de bioscoop te zien.

Tags: amsterdam, parijs, terreuraanslag, film, passagiers, bioscoop, toeristen, thalys, vriendschap, paris, clint eastwood, judy greer, jenna fischer, jurassic world, the office, goliath

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »