Vanavond op tv: Jennifer Hoffman in Verborgen verleden, nieuwe serie The Cry en meer

Vanavond op tv: Jennifer Hoffman in Verborgen verleden, nieuwe serie The Cry en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 24 april

Kijktip :

Het weekend staat weer voor de deur, maar met welke programma's zorg je ervoor dat je weekend goed begint? Vanavond zien we onder meer Jennifer Hoffman in Verborgen verleden en de nieuwe thrillerserie The Cry. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 24 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Avonturenfilm: The Mummy

SBS 9
20:30 uur

Op SBS 9 is vanavond de spannende avonturenfilm The Mummy te zien. De avonturier Rick O'Connell (Brendan Fraser) stuit per toeval op de ruïnes van Hamunaptra, de stad der doden. In de langvergane stad ligt niet alleen een enorme goudschat verborgen, de stad is tegelijk de rustplek voor de kwaadaardige hogepriester Imhotep. Samen met de Egyptoloog Evelyn (Rachel Weisz) en haar broer Jonathan (John Hannah) betreedt Rick de stad. Ze zijn echter niet alleen...


Verborgen verleden: Jennifer Hoffman

NPO 2
20:40 uur

In deze aflevering van Verborgen verleden wil actrice en presentatrice Jennifer Hoffman, bekend van onder meer De luizenmoeder en Dokter Tinus, meer te weten komen over haar opa, de vader van haar vader, en diens voorouders. Hoffman heeft die opa nooit gekend en komt er nu pas achter wat voor heldenrol hij als huisarts in de Tweede Wereldoorlog heeft gespeeld. Ook zíjn vader was huisarts en ook hij voerde in zijn tijd een bijzondere strijd.


Flikken Rotterdam: herhalingen seizoen 3

NPO 1
21:30 uur

Vanaf vanavond herhaalt NPO 1 het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam uit 2018. Het meest recente seizoen was afgelopen najaar seizoen vier. Seizoen drie is de komende vrijdagen rond 21:30 uur te zien. De dood van Ben Slachter en zijn verraad aan de collega's heeft diepe sporen nagelaten in het team. Eén van de rechercheurs heeft overplaatsing aangevraagd en moet worden vervangen.


Nieuw: The Cry

NPO 2
22:40 uur

Vanavond start de thrillerserie The Cry op NPO 2. De vier delen zijn de komende vrijdagen op de late avond, rond 22:30 uur, te zien. Alistair en Joanna zijn jonge ouders van een baby, Noah. Uit een eerder huwelijk heeft Alistair een tienerdochter, Chloe. Met zijn nieuwe gezin gaat Alistair naar Australië om daar de voogdij over Chloe aan te vechten, die bij zijn ex woont. Eenmaal in Australië komen Alistair en Joanna na een korte stop tijdens een autorit tot de ontdekking dat hun baby is verdwenen.


Dramafilm: Man in an Orange Shirt

NPO 3
22:45 uur

Op NPO 3 is vanavond het filmdrama Man in an Orange Shirt te zien. De Britse legerofficier Michael Berryman ontmoet tijdens de Tweede Wereldoorlog in Zuid-Italië kunstenaar Thomas March. De mannen hebben een kortstondige affaire waarna ze elk terugkeren naar hun oude leven en echtgenotes. Jaren later vormt deze affaire een bedreiging voor de relatie tussen Adam, kleinzoon van Michael, en Steve.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Jennifer Hoffman in Verborgen verleden, nieuwe serie The Cry en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV