Avonturenfilm Indiana Jones and the Temple of Doom vanaf maandag op Netflix

Avonturenfilm Indiana Jones and the Temple of Doom vanaf maandag op Netflix
Harrison Ford voor de tweede keer als archeoloog Jones

Kijktip :

Het tweede deel uit de Indiana Jones-reeks, Indiana Jones and the Temple of Doom, is vanaf maandag 1 juni weer terug op Netflix. Het is de tweede keer dat (op dat moment) wereldster Harrison Ford in de huid van doctor Jones kruipt.

Het verhaal
Het wereldberoemde karakter met de zweep en hoed is terug. Indiana Jones (gespeeld door Harrison Ford) belandt samen met de Chinese weesjongen Short Round (Jonathan Ke Quan) en nachtclubzangeres Willie Scott (Kate Capshaw) in een Indisch dorpje waar de uitgehongerde bevolking gelooft dat duivelse krachten hun kinderen bij hen weggehaald hebben nadat een heilige steen is gestolen. Indiana besluit hen te helpen de steen en de kinderen terug te vinden.

Topentertainment
Met Raiders of the Lost Ark liet regisseur Steven Spielberg al zien dat de Indiana Jones-franchise topentertainment belooft, en dat is in deze tweede film niet anders. Opnieuw is het genieten van het onderkoelde spel van Harrison Ford, de fraaie sets en kostuums en de uitstekende special effects, die werden beloond met een Oscar. Ook de muziek van John Williams is weer om je vingers bij af te likken.

Indiana Jones and the Temple of Doom (1984) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is vanaf maandag 1 juni te zien op Netflix.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Avonturenfilm Indiana Jones and the Temple of Doom vanaf maandag op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier