Spraakmakend realityprogramma Jouw schuld dat ik dik ben begint dinsdag op NPO 3

Spraakmakend realityprogramma Jouw schuld dat ik dik ben begint dinsdag op NPO 3
Zes Britse jongeren confronteren ouders

Kijktip :

Vanaf dinsdag 28 april is het spraakmakende, zesdelige realityprogramma Jouw schuld dat ik dik ben te zien op NPO 3. Hierin confronteren zes Britse jongeren hun ouders: wie is er eigenlijk schuldig voor de gewichtsproblemen van de tieners?

Strijd tegen kilo's
De jongeren besluiten hun ouders te confronteren met hun lichaamsgewicht, maar ook met dat van de ouders. Centrale thema's in deze gesprekken zijn verantwoordelijkheid, vergeving en herstel Ze proberen hun ouders over te halen mee te doen aan een zes weken durende strijd tegen de overtollige kilo's. Het overgewicht is namelijk een aanslag op de gezondheid en het geluk van de deelnemers.

Ontroerende momenten
Zes weken lang volgen we Charlotte, Ellie, Evie, Josh, Libby en Sol en hun gezin. We zien oprechte en ontroerende momenten van openbaringen, onverwachte inzichten en verdriet. Langzaam wordt duidelijk hoe de onderlinge relaties en gezinsdynamiek bij de verschillende families werken. Ontdekken we hierdoor ook de reden van de gewichtsproblemen?

De zesdelige serie Jouw schuld dat ik dik ben is vanaf dinsdag 28 april wekelijks rond 22.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Jouw schuld dat ik dik ben terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spraakmakend realityprogramma Jouw schuld dat ik dik ben begint dinsdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV