Koningsdag 2020: Willem-Alexander gunt Nederland uniek kijkje op Huis ten Bosch

Koningsdag 2020: Willem-Alexander gunt Nederland uniek kijkje op Huis ten Bosch
Het programma van Koningsdag 2020

Nieuws :

In 2020 zal Koningsdag er anders uitzien dan voorgaande jaren. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de uitbraak van het coronavirus. Koning Willem-Alexander wil zijn verjaardag echter niet volledig onopgemerkt voorbij laten gaan; hij heeft een speciaal programma op Huis ten Bosch.

Hele dag beelden
De koning zal thuis verblijven, samen met koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane. Gedurende de dag zullen er echter regelmatig foto's en videobeelden van de verjaardag van Willem-Alexander verschijnen op internet. Op televisie (NPO 1), de Nederlandse beeldbanken en berichten op de social media-kanalen van het Koningshuis zien we hoe de koning zijn verjaardag viert. Ook verschijnen er regelmatig beelden op koningsdagthuis.nl.

Toespraak
Bovendien zal Willem-Alexander het Nederlandse volk om 10.00 uur toespreken met een korte boodschap, dat live te volgen is op een livestream via Gids.tv. Deze toespraak zal waarschijnlijk ook op NPO 1 te zien zijn. Later op de dag, om 16.00 uur, zal de koning deze speciale "Woningsdag" afsluiten door te proosten tijdens de Nationale Toost. Vanuit Huis ten Bosch heft hij het glas samen met zijn familie. Ook dit is te volgen op een livestream via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koningsdag 2020: Willem-Alexander gunt Nederland uniek kijkje op Huis ten Bosch of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV