Vrijdag in Jinek: Wopke Hoekstra over steun Air France-KLM en meer

Vrijdag in Jinek: Wopke Hoekstra over steun Air France-KLM en meer
Dit zijn de gasten van vrijdag 24 april 2020

Kijktip :

De komende tijd maakt Eva Jinek extra lange uitzendingen van haar talkshow Jinek. Benieuwd naar de gasten van vrijdag 24 april? Lees hieronder meer:

Gasten in Jinek - vrijdag 24 april 2020

  • Het kabinet is van plan 2 tot 4 miljard euro uit te trekken om KLM door de coronacrisis te helpen, zo maakte minister van Financiën Wopke Hoekstra zojuist bekend. Hij zal er vanavond meer over vertellen bij Jinek.

  • Tienduizenden mensen op de Caribische eilanden dreigen onder de armoedegrens te zakken nu er geen toeristen meer zijn vanwege het coronavirus. Vanavond vertellen staatssecretaris Raymond Knops en cabaretier Jandino Asporaat bij Jinek wat zij doen om de eilanden te helpen.

  • Twee van haar grootste projecten van het jaar, Koningsdag en het Songfestival zien er dit jaar totaal anders uit. Vanavond vertelt presentatrice Chantal Janzen bij Jinek hoe ze, ondanks de coronacrisis, met deze programma's toch voor wat vrolijkheid wil zorgen.

  • Mark Rutte was duidelijk, tot 1 september rolt er geen bal in de Eredivisie. Vandaag maakte de KNVB bekend wat de gevolgen zijn. Vanavond schuiven Ruud Gullit, Viggo Waas en Fresia Cousiño Arias aan bij Jinek om de gevolgen voor het voetbal te bespreken.

Jinek is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: Wopke Hoekstra over steun Air France-KLM en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier