Disney Plus-recensie: Descendants 3 is vermakelijke musical-film

Disney Plus-recensie: Descendants 3 is vermakelijke musical-film
Met Dove Cameron en wijlen Cameron Boyce

Film :

Vanaf 19 april staat Descendants 3 op Disney Plus. Deze Disney Channel Original, of eigenlijk het derde deel uit de reeks, is mateloos populair op de streamingdienst. Maar is het ook het kijken waard? Lees hier de recensie van Descendants 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze streaming-recensies.

Goden en kinderen
In het derde deel van de Descendants-filmreeks zijn de goden de kinderen niet heel goed gezind, want een nieuwe schurk probeert Auradon en hun koning te dwarsbomen. Mal is het ongelukkige kind dat zal moeten zien om te gaan met haar kwaadaardige vader uit de godenwereld; de blauwharige Hades. En dat blijkt nog niet mee te vallen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Het blijft natuurlijk wel een tv-film: simpele verhaallijnen, simpele actiescenes en middelmatige special effects. Al valt de choreografie, mede door de regisseur, erg in de smaak. Vooral de primaire verhaallijn met in de hoofdrol Dove Cameron's Mal krijgt veel aandacht, alles wat op de achtergrond gebeurt is in deze film veel minder belangrijk. De liedjes zijn weer leuk. 2,5 ster, al is het alleen maar om de veel te jong overleden Cameron Boyce te eren.

Cast
Naast Dove Cameron (Agents of S.H.I.E.L.D) en Cameron Boyce (Grown Ups) spelen ook Sofia Carson (Elena of Avalor), Booboo Steward (X-Men: Days of Future Past) en Michell Hope (Let It Snow) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Kenny Ortega (High School Musical).

Descendants 3 is vanaf 19 april 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Actie, Kids & Familie. Tijdsduur: 106 minuten. IMDb-score: 6,7.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Disney Plus-recensie: Descendants 3 is vermakelijke musical-film of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV