Prison Break krijgt zesde seizoen

Prison Break krijgt zesde seizoen
Dat meldt hoofrolspeler Dominic Purcell

Nieuws

Prison Break-acteur Dominic Purcell laat op zijn Instagram pagina weten dat er een zesde seizoen van de serie in de maak is. Eerder al schreef zijn broer in de serie, acteur Wentworth Miller, een scenario te hebben voor een nieuw seizoen. Helaas voor Miller werd het idee waarin hoofdrolspelers Michael en Lincoln ontvoerd worden door een superfan en ze van de gijzelaar de eerste vijf seizoenen moeten naspelen, vriendelijk afgewezen.

Het is opvallend dat er toch een zesde seizoen komt, omdat de vijfde reeks erg slecht werd beoordeeld door fans en recensenten . De reboot, die acht jaar na het stoppen van de serie volgde, werd met de grond gelijk gemaakt. "Als je de botten van Prison Break opgraaft, een serie die draaide om één trucje en al compleet uitgemolken was, helpt het mogelijk om met betere scripts te komen," schreef de Hollywood Reporter destijds.

De cast van Prison Break seizoen 5

Het recente nieuws dat Robert Knepper beschuldigd wordt van seksuele intimidatie helpt niet mee aan het impopulaire imago van Prison Break. De acteur, die vanaf de start in 2005 de rol van T-Bag vertolkt, zal waarschijnlijk niet worden gevraagd weer in de rol van misdadiger te kruipen.

De makers van Prison Break en de televisiezender FOX hebben nog niet officieel bevestigd dat er een nieuw seizoen komt.

De eerste 4 seizoenen van Prison Break zijn te zien via Netflix. Seizoen 5 is uitgezonden op televisie bij FOX.

Tags: gevangenis, serie, prison break, slechte kritiek, geruchten, nieuw seizoen, uitgemolken

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »