Pathé trakteert 27 april: Midway, bekijk de code

Pathé trakteert 27 april: Midway, bekijk de code
Deze historische oorlogsfilm is nu gratis te huren

Film :

Check elke dag op Gids.tv welke film je via Pathé Thuis gratis kunt huren, van dinsdag 6 tot en met dinsdag 28 april.

Pathé trakteert ook op Koningsdag zijn gebruikers op een mooie film. In april zijn allerlei films gratis te bekijken. Maandag 27 april is gekozen voor de oorlogsfilm Midway.

Code
Wil je deze film graag gratis bekijken, dan kun je de code 'FILMKADO' gebruiken. Als je deze code invoert op de kado-pagina van Pathé Thuis, kun je vanavond tot 23:59 uur gratis de film bekijken. Daarna heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal begonnen bent heb je 48 uur om deze af te kijken.


Kadocode inwisselen
Hoe wissel je de bovenstaande code nu precies in?

  • Ga naar deze pagina en klik op Code inwisselen.
  • Voer vervolgens de kadocode van de dag in. Deze code vind je elke dag op Gids.tv.
  • Kies dan voor Kijk Film en vervolgens voor Kijk vanaf €0,-
  • Kies vervolgens voor Huur Film. Je kunt de film nu voor 48 uur gratis kijken!

Verhaal van Midway
Midway is een oorlogsfilm die vorig jaar is uitgekomen, die draait om de slag bij Midway. De Amerikaanse marine herstelt zich na Pearl Harbor. Met hun overgebleven vliegdekschepen gaan de Amerikanen in de zomer van 1942 opnieuw de strijd aan. Ze zijn in de minderheid, maar strijden om het strategische eiland Midway in de Stille Oceaan. Onder anderen Chester Nimitz, commandant van de vloot op de Grote Oceaan, Wade McClusky, vliegtuigpiloot tijdens de slag, en admiraal Edwin Layton worden gevolgd als ze proberen de posities van de Japanners te verraden. Onder anderen Woody Harrelson, Ed Skrein en Luke Evans spelen een rol in deze film.

Bekijk de tweet die Pathé zojuist over deze film verstuurde hierboven. Hier vind je alles over de gratis films van Pathé Thuis. Hieronder zie je de trailer van Midway.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pathé trakteert 27 april: Midway, bekijk de code of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV