Zien: Willem-Alexander, Máxima en prinsesjes delen beelden van Koningsdag thuis

Zien: Willem-Alexander, Máxima en prinsesjes delen beelden van Koningsdag thuis
Koningsdag door Corona omgedoopt tot 'Woningsdag'

Nieuws :

Hier kun je het Wilhelmus en de toespraak van koning Willem-Alexander op Koningsdag terugkijken.

De koninklijke familie heeft nieuwe beelden gedeeld van hoe ze Koningsdag dit jaar thuis vieren. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsesjes moeten het dit jaar anders vieren dan normaal vanwege de Coronacrisis.

Festiviteiten afgelast
Daarom is er vandaag geen grote intocht met allerlei festiviteiten maar vieren de Oranjes en het Nederlandse volk de verjaardag van de koning thuis. Om 10.00 spreekt de koning het volk toe met een korte boodschap. Wel hebben Willem-Alexander en zijn gezin nieuwe beelden gedeeld van hoe ze het feest thuis vieren:

Wilhelmus gespeeld
Voor zijn speech wordt door heel Nederland het Wilhelmus gezongen, dit wordt ook meegespeeld met het Koninklijk Concertgebouworkest. “De Koninklijke Familie sluit gedurende de dag bij verschillende online activiteiten aan”, laten zij weten via Instagram. “Om 16.00 uur wordt de dag afgesloten met de Nationale Toost.”

Hier vind je het programma van Koning Willem-Alexander op Huis ten Bosch.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Willem-Alexander, Máxima en prinsesjes delen beelden van Koningsdag thuis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV