Schokkende documentaire Djordy woensdag te zien op NPO 3

Schokkende documentaire Djordy woensdag te zien op NPO 3
Vergismoord in Amsterdamse onderwereld

Kijktip :

Op woensdag 29 april is de schokkende documentaire Djordy te zien op NPO 3. Hierin wordt het verhaal verteld van de moord op dj en ondernemer Djordy Latumahina, op 8 oktober 2016. Zijn auto werd op die fatale dag in Amsterdam doorzeefd met kogels.

Vergissing
In een Amsterdamse parkeergarage wordt Djordy doodgeschoten en ook zijn vriendin komt er niet best vanaf. Zij zit naast hem in de auto en wordt geraakt door zes kogels; zwaargewond raakt ze buiten bewustzijn. Wonderbaarlijk genoeg blijft hun dochtertje van tweeënhalf jaar, die op de achterbank zit, ongedeerd. Al snel wordt de gruwelijke waarheid duidelijk: het gezin is het slachtoffer van een vergissing.

Aangrijpende docu
Het is een afschuwelijke gebeurtenis, waar een heel verhaal achter zit. Namens de Amsterdamse zender AT5 maakte journalist Mark Schrader een aangrijpende documentaire over de vergismoord, waarin hij in gesprek gaat met iedereen uit Djordy's omgeving die werd geraakt door de verschrikkelijke dood van hun vriend, familielid en collega.

De schokkende documentaire Djordy is op woensdag 29 april om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de docu Djordy terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schokkende documentaire Djordy woensdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV