Dit zijn de finalisten van Expeditie Robinson

Dit zijn de finalisten van Expeditie Robinson
Wie strijden om de titel 'Robinson 2017'?

Nieuws

De finalisten van het achttiende seizoen van Expeditie Robinson zijn bekend. Donderdagavond vielen in de halve finale de laatste twee deelnemers af.

Niels Gomperts en Shelly Sterk vielen als laatste af. De drie overgebleven kandidaten zijn Kaj Gorgels, Soundos El Ahmadi en Carlos Platier Luna. Zij strijden volgende week met elkaar om de titel 'Robinson 2017'.

Vorig jaar won boerin Bertie Steur het programma, dat dit jaar voor de derde keer genomineerd was voor de Gouden Televizier-Ring. Dit jaar deed behalve een groep BN'ers ook een aantal onbekende Nederlanders mee.

Expeditie Robinson 2017

De finale van het RTL 5-programma wordt dit jaar niet alleen op televisie uitgezonden. De show is ook eenmalig in een aantal bioscopen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Breda en Groningen te zien. In de zalen is ook steeds een finalist of één van de presentatoren aanwezig. Welke finalist en presentator in welke bios zit, blijft geheim.

De finale van Expeditie Robinson wordt uitgezonden op donderdag 21 december om 20:30 uur bij RTL5

Tags: kandidaten, finale, finalisten, carlos, televizier, robinson, 2000, Expeditie Robinson, shelly sterk, soundos el ahmadi, Bertie Steur

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »