Geen First Dates op maandag 4 mei vanwege Dodenherdenking 2020

Geen First Dates op maandag 4 mei vanwege Dodenherdenking 2020
Aflevering verschoven naar dinsdag 5 mei

Nieuws :

Op NPO 3 is er op maandag 4 mei uitgebreid aandacht voor de Dodenherdenking en de Tweede Wereldoorlog. Na het NOS Jeugdjournaal van 19.00 uur volgt om 19.20 uur namelijk een Jeugdjournaal-special over de jaren 1940-1945. Hierdoor is de aflevering van First Dates verschoven naar dinsdag 5 mei.

Special
In de special van het Jeugdjournaal worden jonge kijkers mee teruggenomen in de tijd, naar mei 1945. Door middel van reportages en bijzondere verhalen wordt teruggeblikt op de voorbije oorlogsjaren. Duitsland-correspondent Wouter Zwart vertelt over de laatste ontwikkelingen, maar er is ook aandacht voor het bombardement op Rotterdam in 1940, de Jodenvervolging en de hongertochten.

Bekijk hier de tv gids-wijzigingen van maandag 4 mei i.v.m. de Dodenherdenking.

First Dates verplaatst
Zoals gezegd betekent dit dat het populaire datingprogramma First Dates wordt verplaatst naar dinsdag 5 mei. Dan kun je als vanouds genieten van de ongemakkelijke momenten en gesprekken in het First Dates-restaurant, waar deelnemers van alle leeftijden elkaar voor het eerst ontmoeten tijdens een romantisch diner voor twee. Welke koppels gaan voor een tweede afspraakje, en voor wie blijft het bij één date?

First Dates is elke werkdag, met uitzondering van maandag 4 mei, om 19.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van First Dates terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geen First Dates op maandag 4 mei vanwege Dodenherdenking 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier