Woensdag in Jinek: Teun van de Keuken over zijn koolhydraatarme keto-maand

Woensdag in Jinek: Teun van de Keuken over zijn koolhydraatarme keto-maand
Dit zijn de gasten van woensdag 29 april 2020

Kijktip :

De komende tijd maakt Eva Jinek extra lange uitzendingen van haar talkshow Jinek. Benieuwd naar de gasten van woensdagavond? Lees hieronder meer:

Gasten in Jinek - woensdag 29 april 2020

  • Na weken van intelligente lockdown snakt Nederland naar iets dat ook maar een beetje lijkt op ons leven van voor corona.Wouter de Winther, Marieke Blom en Yoeri Albrecht zijn vanavond te gast bij Jinek om te praten over hoe het kabinet dit perspectief kan bieden.

  • Na zijn koolhydraatarme keto-maand stort Teun van de Keuken zich, in zijn zoektocht naar het ultieme dieet, op een sportdieet vol pasta, rijst en aardappels. Hoe gaat het nu? Is hij fitter geworden? Hij vertelt er vanavond bij Jinek over, samen met zijn diëtist Esther van Etten.

  • Misschien hebben we humor en de lach juist nu wel meer nodig dan ooit. Waar kunnen we terecht en wat mogen we echt niet missen? Vanavond gidsen Roue Verveer en Rayen Panday je door comedyland. Welke shows zijn een absolute must, en wie zijn de opkomende talenten? Bekijk het vanavond in Jinek.

  • Duizenden kinderen die in een instelling of woongroep wonen mogen geen bezoek krijgen, en mogen ook geen dag of weekend naar huis. Vanavond praten Hanneke Titulaer en Anestaas van Gennip erover bij Jinek. Zij hebben hun kinderen van 12 en 17 al weken niet gezien hebben.

Jinek is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: Teun van de Keuken over zijn koolhydraatarme keto-maand of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV