Lingo op maandag 4 mei niet te zien vanwege Dodenherdenking 2020

Lingo op maandag 4 mei niet te zien vanwege Dodenherdenking 2020
Woordenspel wordt doorgeschoven naar 5 mei

Nieuws :

Sinds Lingo in het najaar van 2019 is teruggekeerd op televisie, kunnen we wel stellen dat het woordspelletje nog weinig aan populariteit heeft ingeboet. Elke dag kijken ruim een half miljoen mensen, maar op maandag 4 mei zullen trouwe fans het een avond zonder Lingo moeten doen.

Dodenherdenking
Om 20.00 uur is heel Nederland namelijk twee minuten stil vanwege de nationale Dodenherdenking. Ook op SBS 6 wordt de Dodenherdenking uitgezonden; er wordt iets voor achten rechtstreeks geschakeld naar de Dam in Amsterdam, waar koning Willem-Alexander en koningin Máxima een krans zullen leggen. Ook zal koning Willem-Alexander een toespraak houden.

Bekijk hier de tv gids-wijzigingen van maandag 4 mei i.v.m. de Dodenherdenking.

Rest van de week 'gewoon' te zien
Lingo-fans hoeven echter niet lang te treuren: de rest van de werkdagen is het spelletje 'gewoon' te zien op SBS 6. Sinds het najaar van 2019 presenteert Jan Versteegh, die overkwam van BNNVARA, de spelshow voor SBS. De vertrouwde elementen keerden echter terug, van de groene en rode ballen tot het vertrouwde stemgeluid van jurylid JP.

Lingo is met uitzondering van maandag 4 mei elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Lingo terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lingo op maandag 4 mei niet te zien vanwege Dodenherdenking 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV