Britts Gouwe Ouwen op maandag 4 mei niet te zien op SBS 6 vanwege film Dunkirk

Britts Gouwe Ouwen op maandag 4 mei niet te zien op SBS 6 vanwege film Dunkirk
Tv-première van veelgeprezen oorlogsfilm

Nieuws :

Vanwege de Dodenherdenking en het 75-jarig jubileum van de bevrijding van Nederland heeft SBS 6 ervoor gekozen om op maandag 4 mei twee publiekslievelingen te slachtofferen. In plaats van Chateau Meiland en Britts Gouwe Ouwen is nu de veelgeprezen, met drie Oscars bekroonde oorlogsfilm Dunkirk te zien.

Bekijk hier de tv gids-wijzigingen van maandag 4 mei i.v.m. de Dodenherdenking.

Tv-première
Het betekent meteen de tv-première van deze fantastische film van Christopher Nolan, die in 2017 op het witte doek verscheen. In Dunkirk wordt de strijd van de Tweede Wereldoorlog op drie manieren in beeld gebracht: op het land, op het water en in de lucht. Centraal staat de immense reddingsoperatie van Britse troepen die als ratten in de val zitten in de Franse stad Duinkerken.

Ouderenzorg
Door de programmering van Dunkirk verschuift de eerstvolgende aflevering van Britts Gouwe Ouwen naar maandag 11 mei, een week later. In dit hartverwarmende programma helpt Britt Dekker een tijd mee in een verzorgingstehuis voor ouderen, waar ze leuke activiteiten voor de bejaarden organiseert en ontroerende gesprekken met ze voert.

De oorlogsfilm Dunkirk is op maandag 4 mei om 20.10 uur te zien op SBS 6. Vanaf maandag 11 mei is Britts Gouwe Ouwen weer wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Britts Gouwe Ouwen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV