Serierecensie: met hitserie Hollywood wil jij ook naar dromenland!

Serierecensie: met hitserie Hollywood wil jij ook naar dromenland!
Heerlijke miniserie met sterrencast

Kijktip :

Vanaf 1 mei staat de miniserie Hollywood op Netflix. De streamingdienst weet opnieuw te verrassen met deze heerlijke serie over het wel en wee in dromenland van de films. Een bruisende en cynische serie over dromen, sex, schandalen, racisme, en filmproducten die over lijken gaan. Lees hier de serierecensie van Hollywood.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Tinseltown on fire!
Het verhaal draait om de stigma's die na de Tweede Wereldoorlog veel acteurs belemmerden. Hollywood is een wrede en oneerlijke wereld en een groep ambitieuze acteurs moeten alles op alles zetten om hun dromen waar te maken. De vooroordelen over ras, seksualiteit en geslacht houden ze echter tegen. De vraag: lukt het ze om hun dromen uit te laten komen, en wat zijn ze bereid hiervoor op te geven?

Dylan McDermott, Samara Weaving, en Holland Taylor in miniserie 'Hollywood'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Sterproducent Ryan Murphy tekende een vijfjarige deal bij Netflix ter waarde van ruim 275 miljoen euro, dat het grootste contract met een producent in televisiehistorie werd. De eerste show die hij onder deze deal uitbracht was The Politician (2019), Hollywood is zijn tweede. Verwacht een rijke serie met prachtige kostuums, mooie sets en een imponerende cast, met een geweldige en hilarische rol voor Jim Parsons (Sheldon uit The Big Bang Theory). Een waanzinnige serie met een heuse Oscaruitreiking als kers op de flamboyante taart! Vier sterren.

Cast
Naast David Corenswet (The Politician) en Laura Harrier (BlacKkKlansman) zijn ook Dylan McDermott (The Clovehitch Killer), Samara Weaving (Ready or Not), Holland Taylor (Gloria Bell), Jim Parsons (The Normal Heart), Darren Criss (Glee) en Joe Mantello (Law & Order) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Ian Brennan en Ryan Murphy (Pose).

Hollywood is vanaf 1 mei 2020 op Netflix te zien. Deze serie heeft 7 afleveringen van ongeveer 45 minuten. Genre: Drama. IMDb-score 7,7.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV