Alberto Stegeman infiltreert met nieuwe vermomming in criminele wereld

Alberto Stegeman infiltreert met nieuwe vermomming in criminele wereld
Nieuw seizoen Undercover in Nederland op SBS 6

Kijktip :

In een nieuw seizoen van het Undercover in Nederland gaat tv-maker Alberto Stegeman, verkleed als zijn nieuwe alter ego Eddie Meijer, de confrontatie aan in verborgen werelden. Zo hoopt hij informatie te verzamelen en criminelen te ontmaskeren.

Stegeman gaat onder andere op pad als pooier, illegale handelaar en bezoeker van homo-ontmoetingsplaatsen. In het nieuwe jaar is het resultaat te zien van deze spannende infiltraties, waarin hij heftige confrontaties aangaat en in gevaarlijke situaties belandt.

Alberto Stegeman als Eddie Meijer

In de eerste aflevering gaat Alberto in zijn rol als Eddie undercover als pooier in de schrijnende wereld van de jongensprostitutie. De verborgen camera’s laten zien hoe de kindermisbruikers te werk gaan. Een jonge medewerker speelt de minderjarige prostituee van Eddie en samen rijden ze door Nederland voor seksafspraken met volwassen klanten.

Undercover in Nederland is vanaf donderdag 11 januari wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS 6.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Alberto Stegeman infiltreert met nieuwe vermomming in criminele wereld of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV