Virtuele Formule 1 GP van Brazilië in Zandvoort-weekend live op tv

Virtuele Formule 1 GP van Brazilië in Zandvoort-weekend live op tv
Geen Grand Prix van Nederland

Sport :

Zondag 3 mei is de vierde race in de Virtual Grand Prix Series. Op de dag waarop de GP van Nederland gereden had moeten worden, kruipen F1-coureurs en sterren om 19.00 uur achter hun stuur voor de virtuele GP van Brazilië. Te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en YouTube, te zien via de livestream via Gids.tv

Geen GP op Zandvoort
Er is geen virtuele race in Zandvoort, omdat dat circuit niet beschikbaar is in de officiële F1 2019-game, die gebruikt wordt voor de Virtual Grand Prix Series. Fans hebben daarom gekozen voor de virtuele race op Interlagos.

Zondagmiddag zendt de NOS urenlang beelden van de Formule 1-geschiedenis in Zandvoort uit.

Deelnemers
Vanwege het coronavirus zijn er voorlopig virtuele Formule 1-races te zien in de geplande raceweekenden voor de echte Formule 1. Naast een Formule 2-coureur, een WRC-coureur, Engelse cricketers en voetballer Alessio Romagnoli doen de volgende F1-coureurs zondag mee:

  • Alexander Albon
  • Antonio Giovinazzi
  • George Russell
  • Nicholas Latifi
  • Charles Leclerc

De F1 Esports Virtual Grand Prix van Brazilië is zondag 3 mei om 19.00 uur te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en de officiële YouTube-, Facebook- en Twitch-kanalen van de F1. Daarnaast kun je kijken naar de livestream via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Virtuele Formule 1 GP van Brazilië in Zandvoort-weekend live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier