2017-special van The Big Music Quiz op RTL 4

2017-special van The Big Music Quiz op RTL 4
Wie herkent de grootste hits van het jaar?

Kijktip

In de speciale editie van The Big Music Quiz spelen twee teams met bekende Nederlanders, onder leiding van presentator Humberto Tan, dé muziekquiz over het jaar 2017. Alle grote hits van het afgelopen jaar komen voorbij. Daarnaast worden de deelnemers getest op hun kennis over klassiekers uit de hitlijsten.

In de studio spelen Roel van Velzen, Giel Beelen, Rick Brandsteder, Dennis Weening, Kim Feenstra en Amy, Shelley en Lisa Vol van OG3NE het spel. Thuis kun je ook meespelen via de RTL XL-app.

De acht BN’ers nemen het in teamverband en individueel tegen elkaar op. In september en oktober waren zes afleveringen van The Big Music Quiz te zien op RTL 4. De komende twee zaterdagen worden twee specials uitgezonden.

Humberto Tan presenteert The Big Music Quiz

In de quiz draait alles om de muziekkennis van de artiesten, presentatoren, actrices, modellen en cabaretiers. Na een individuele ronde worden de twee spelers met de hoogste score teamcaptain en formeren ieder hun team. Zij strijden vervolgens met hun teamgenoten om de winst en daarmee eeuwige roem.

De 2017-special van The Big Music Quiz is zaterdag 16 december om 20:00 uur te zien op RTL 4. Op zaterdag 23 december wordt een speciale kersteditie uitgezonden.

Tags: popmuziek, muziek, bekende nederlanders, presentator, quiz, humberto tan, hits, special, kim feenstra, roel van velzen, og3ne, dennis weening, rick brandsteder

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »