Recensie: Dangerous Lies valt als kaartenhuis in elkaar

Recensie: Dangerous Lies valt als kaartenhuis in elkaar
Camilla Mendes in tragische rol

Film :

Vanaf 30 april staat Dangerous Lies op Netflix. Als een jong stel opeens een fortuin erft van een welgestelde oudere meneer lijken hun problemen voorgoed voorbij, maar is dat wel zo? Lees hier de recensie van Dangerous Lies.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Bedrog en moord
Wanneer een rijke oude man sterft en onverwacht zijn landgoed aan zijn nieuwe verzorger nalaat, wordt ze meegesleurd in een web van bedrog en moord. Als ze wil overleven moet ze de motieven van iedereen in twijfel trekken, zelfs van de mensen van wie ze houdt.

Beoordeling van Gids.tv: ★½
Mocht de film alleen bestaan uit de openingsscène, krijgt de film 5 sterren. Het camerawerk en de opzet is fascinerend. Hierna duikt de film helaas in hoge snelheid de klif in. Het plot en de dialogen komen geen moment verder dan de oppervlakkigheden die deze film nodig heeft. Alhoewel alle acteurs in deze productie hun uiterste best doen, valt er niet te werken met de dialogen. Anderhalve ster.

Cast
Naast Camila Mendes (Riverdale) en Jessie T. Usher (Shaft) spelen ook Briana Skye (Van Helsing), Elliott Gould (Friends) en Sean Owen Roberts (The Predator) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Michael Scott (Cedar Cove).

Dangerous Lies is vanaf 30 april 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Drama. Tijdsduur: 96 minuten. IMDb-score: 5,2.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Dangerous Lies valt als kaartenhuis in elkaar of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV