Nieuw seizoen van ziekenhuisserie CMC op Videoland

Nieuw seizoen van ziekenhuisserie CMC op Videoland
Romances en intriges barsten los in het ziekenhuis

Kijktip

In het tweede seizoen van de ziekenhuisserie CMC lijkt de storm rond de fraude in het ziekenhuis, zoals te zien in het eerste seizoen, te gaan liggen, maar niets is minder waar. Ook komen de artsen, verpleegkundigen en patiënten in verschillende romances en intriges terecht.

Pers en politie hijgen de directeur van het ziekenhuis Cleo de Waard (Ricky Koole) nog steeds in de nek. Net als Cleo's minnaar, de knappe neuroloog Luuk (Bram van der Heijden), die vindt dat ze hun geheime relatie eindelijk eens openbaar moeten maken. Chirurg Jacob (Vincent Croiset) heeft op zijn beurt op te biechten dat hij ongeneeslijk ziek is. Een neergeschoten crimineel en een medische tuchtzaak gooien verder roet in het eten.

Terwijl Cleo's problemen zich opstapelen, begint Luuk te vermoeden dat zij iets voor hem verbergt. Ze zal iets uit haar verleden onder ogen moeten zien om het tij te keren en niet alleen haar relatie, maar ook het Centraal Medisch Centrum te redden.

De cast van CMC

De meeste acteurs uit het eerste seizoen zijn ook te zien in de nieuwe serie. Victor Löw, Renée Soutendijk, Ricky Koole, Vincent Croiset, Victoria Koblenko, Susan Visser en Lieke van Lexmond maken weer het nodige mee in en buiten het ziekenhuis, evenals Kevin Hassing, Bram van der Heijden, Toprak Yalçiner, Joy Wielkens, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Hans Kesting en Linde van den Heuvel. Robert de Hoog heeft de serie verlaten en de rollen van Robbert van den Bergh en Marius Mensink zijn dit seizoen uitgebreid.

Het tweede seizoen van CMC is vanaf 17 december te zien op Videoland, waar ook het eerste seizoen te vinden is. RTL 4 zendt de nieuwe afleveringen vanaf zondag 21 januari 2018 wekelijks om 22:00 uur uit.

Tags: politie, ziekenhuis, crimineel, fraude, pers, videoland, neuroloog, tuchtzaak, serie, patiënt, relatie, chirurg, ziek, hans kesting, joy wielkens, lieke van lexmond, renee soutendijk, ricky koole, robert de hoog, susan visser, toprak yalciner, victor low, victoria koblenko, vincent croiset

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »