Tv-première Mission: Impossible - Fallout woensdag te zien op Veronica

Tv-première Mission: Impossible - Fallout woensdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Netflix

Kijktip :

Aan het begin van de Mission: Impossible-filmreeks waren de films niet allemaal van topkwaliteit, maar de laatste jaren zit het niveau van de franchise flink in de lift. Mission: Impossible - Fallout is tot nu toe één van de hoogtepunten. Deze waanzinnige actiefilm zie je woensdag op Veronica en is te streamen via onder meer Netflix.

Lees hier de Gids.tv-recensie van Mission: Impossible - Fallout.

Het verhaal
Nadat een missie fout afloopt, raakt Ethan Hunt (gespeeld door Tom Cruise) samen met zijn IMF-team verzeild in een race tegen de klok. Ilsa Faust en Julia Meade proberen hen te helpen hun nieuwe missie tot een goed einde te brengen. Het angstaanjagende gevaar van nucleair terrorisme ligt echter constant op de loer. Bovendien wordt Hunt gekweld door zijn verleden en door de keuzes die hij in zijn leven maakte. Daarnaast duikt August Walker op, een nieuwe collega waarmee zijn team zal moeten samenwerken.

Knallende actie
Van de Mission: Impossible-reeks weten we inmiddels dat we knallende actie kunnen verwachten, en Fallout levert wat dat betreft topmateriaal af. Zoals in veel van zijn films deed Tom Cruise veel van de stunts zelf, waarbij hij zelfs zijn enkel brak. Fallout werd opnieuw geregisseerd door Christopher McQuarrie, die ook al het fantastische Mission: Impossible - Rogue Nation maakte. Al met al een fantastische actiefilm, die je de hele avond op het puntje van je stoel zal houden.

Mission: Impossible - Fallout (2018) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is op woensdag 6 mei om 20.30 uur te zien op Veronica.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tv-première Mission: Impossible - Fallout woensdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV