Maandag in eerste uitzending Beau: Gerdi Verbeet vertelt over bijzondere Nationale Herdenking

Maandag in eerste uitzending Beau: Gerdi Verbeet vertelt over bijzondere Nationale Herdenking
De gasten van maandag 4 mei

Kijktip :

Beau van Erven Dorens neemt vanaf maandag 4 mei het stokje van Eva Jinek weer over. Op RTL 4 keert hij terug met de talkshow Beau, waar hij elke dag rond 21.20 uur de actualiteiten door zal nemen met verschillende gasten. Wie gaan we in de eerste uitzending zien?De gasten in Beau van maandag 4 mei

  • Henk Krol en Femke Merel van Kooten zijn te gast om te praten over hun nieuwe politieke partij. Krol stapte gisteren op als partijleider van 50Plus, nam zijn zetel mee en startte direct zijn eigen partij, samen met Femke Merel van Kooten: de Partij voor de Toekomst.

  • Vanaf dinsdag 5 mei het een nieuw seizoen van Beter laat dan nooit te zien op RTL 4. In dat programma neemt Katja Schuurman het stokje over van Olcay Gulsen en neemt de tv-iconen Gerard Cox, Peter Faber, Willibrord Frequin en Barrie Stevens mee op een onvergetelijke reis. Katja vertelt vanavond aan tafel bij Beau over hun bijzondere avonturen.

  • De Nationale Herdenking zou vanwege het 75-jarige jubileum al bijzonder zijn, maar door de crisis kreeg deze editie een nog gekkere twist. Schrijver Arnon Grunberg mocht in een lege Nieuwe Kerk zijn voordracht houden. Samen met de voorzitter van het Nationaal Comité 4 en 5 Gerdi Verbeet is hij te gast bij Beau om te praten over de bijzondere editie.

  • Regisseur Matthijs van Heijningen en producenten Alain de Levita en Mark van Eeuwen zijn te gast om te praten hun nieuwe oorlogsfilm De Slag om de Schelde. Een spannend verhaal over de grote slag die in oktober 1944 in Zeeland plaatsvond. Je hoort er alles over vanavond bij Beau.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in eerste uitzending Beau: Gerdi Verbeet vertelt over bijzondere Nationale Herdenking of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier