Seizoen 2 van Victoria vanaf januari op NPO 2

Seizoen 2 van Victoria vanaf januari op NPO 2
Seizoen 3 ook al aangekondigd

Kijktip

Voor fans van kostuumdramaserie Victoria, over het leven van Koningin Victoria van Groot-Brittannië, zit het wachten er bijna op: op 6 januari start NPO 2 met het tweede seizoen.

Seizoen twee wordt weer een prachtig seizoen. We zijn getuige van het huwelijksleven van koningin Victoria (Jenna Coleman) en prins Albert (Tom Hughes) en zien hoe Victoria haar gezinsleven combineert met het zijn van staatshoofd van Groot-Brittanië in roerige tijden, zowel qua staatsaangelegenheden, in het paleis als privé. De leden van het koninklijk gezin zullen enkele verliezen en een schokkende onthulling te verwerken krijgen.

Dit seizoen worden nieuwe interessante karakters geïntroduceerd, zoals de eigenzinnige hertogin van Buccleuch, gespeeld door Diana Rigg (Game of Thrones). De geliefde Lord Melbourne (Rufus Sewell) keert terug in seizoen twee.

Er is nog meer goed nieuws, want de Britse tv-zender ITV heeft deze week aangekondigd dat er ook een derde seizoen van Victoria serie zal komen. Oorspronkelijk was seizoen één als miniserie bedoeld, maar vanwege het grote succes is er een seizoen twee gemaakt en komt er nu dus zelfs een seizoen drie aan.

Seizoen 2 van Victoria is vanaf 6 januari te zien bij NPO 2 en NPO Start.

Tags: koningin, verenigd koninkrijk, prins, paleis, melbourne, game of thrones, koninkrijk, promo, staatshoofd, gezin, prive, serie, prins albert, hughes, lord, victoria, start, fans, rufus sewell, jenna coleman, miniserie, game

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »