Vrijdag in Bed & Breakfast: eierkoeken maken en trekker rijden

Vrijdag in Bed & Breakfast: eierkoeken maken en trekker rijden
Op bezoek in Noord-Holland, Drenthe en Friesland

Kijktip :

Ook op vrijdag 8 mei is er weer een nieuwe aflevering van het kneuterige Bed & Breakfast te zien, waarin drie duo's elkaars B&B zullen beoordelen. Deze week gaat de reis door drie verschillende provincies: Noord-Holland, Drenthe en Friesland.

Eierkoeken
Eerst gaan de stellen op bezoek bij Daisy en Remco. Zij runnen een bed & breakfast in Noord-Holland. Voor hun gasten hebben ze een leuke activiteit op de planning staan: ze worden meegenomen naar de lokale bakker om eierkoeken te maken. Vervolgens logeren ze bij Marijke en Kees in hun B&B in Drenthe. Ook hier staat een bijzondere activiteit op de planning.

Trekker rijden
De gasten nemen namelijk plaats in de trekker van de overbuurman om trekker te leren rijden. Tot slot staat een bezoek bij Cor en Ron op het programma. Zij kochten tijdens een fietstocht in een opwelling een grote boerderij in Friesland. Inmiddels hebben ze hier al vijftien jaar hun eigen bed & breakfast.

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Bed & Breakfast: eierkoeken maken en trekker rijden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier