Woensdag in Beau: nabeschouwing persconferentie Mark Rutte en meer

Woensdag in Beau: nabeschouwing persconferentie Mark Rutte en meer
De gasten van woensdag 6 mei

Kijktip :

Beau heeft er inmiddels weer twee uitzendingen opzitten en ook in zijn programma is - net als bij voorganger Jinek - veel aandacht voor de coronacrisis. Vanavond wordt onder meer de persconferentie van Mark Rutte nabesproken met Robèr Willemsen en Wouter de Winther.De gasten in Beau van woensdag 6 mei

  • Na weken van thuisblijven lijkt het erop dat de coronamaatregelen kunnen worden versoepeld. Premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge maken vandaag bekend of en hoe dat gebeurt. We praten na bij Beau met Wouter de Winther en Robèr Willemsen.
  • Onno Hoes, voorzitter van makelaarsvereniging NVM, en sportschoolhouder Henk Grol wachten in spanning af in hoeverre de coronamaatregelen worden versoepeld. Zij schuiven, samen met eigenaar van Spa Sereen Inge Uitendaal, aan.
  • Het is vandaag precies 18 jaar geleden dat Pim Fortuyn werd vermoord door Volkert van der Graaf, die inmiddels helemaal is vrijgesteld van alle voorwaarden en restricties. Hierover praten we door met Peter R. de Vries en Joost Eerdmans.
  • Een doemscenario tekent zich af voor de theaters in Nederland, nu de omzet is weggevallen sinds 12 maart. Van de 127 schouwburgen en concertzalen dreigt een derde vóór de zomer failliet te gaan. Musicalster Willemijn Verkaik en theaterproducent Rick Engelkes schuiven aan.
  • De theaters in Nederland hebben het zwaar door de coronacrisis. Een derde van de schouwburgen en concertzalen dreigt nog voor de zomer failliet te gaan. Aan tafel praten cabaretier Martijn Koning en directeur van concertgebouw De Doelen Janneke Staarink over de gevolgen.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Beau: nabeschouwing persconferentie Mark Rutte en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen